logo stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen

Aangenaam, overdekt winkelen in stijl met maar liefst 200 luxe winkels zoals de Bijenkorf, Zara, Guess, Cavallaro Napoli, Pandora, Björn Borg, Triumph en Rituals. Stadshart Amstelveen is prima bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto, en u kunt royaal parkeren in één van de vele parkeergarages.

logo BLVD Café
BLVD Café

Bij BLVD Café bent u van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezellig drankje. Het zonnige terras is in de zomermaanden de ultieme plek om van een lekker drankje te genieten of om heerlijk buiten te lunchen of te dineren.

logo silversant
Eetcafé Silversant

Vele duizenden bezoekers per jaar genieten bij ons van de ruime keuze wijnen, bieren, frisdranken en natuurlijk onze gerechten, waarvan de saté met friet, een alledaagse topper is. Inmiddels gaat de teller naar het 5 miljoenste stokje toe.

logo roda
Roda '23

Met trots kunnen wij vermelden dat wij de sponsor van het zondag heren 1 en 2 voetbalteam van Roda '23 Amstelveen zijn. Maddox Casual Clothing heeft gezorgd voor een officiële outfit die alle spelers na de wedstrijd dragen. Lees verder>>>

Café Het Wapen van Amstelveen
Café Het Wapen van Amstelveen

Café Het Wapen van Amstelveen, een nieuw en tegelijkterijd oud café gevestigd in een historisch pand aan de Dorpsstraat 76, hoek Stationsstraat. Hier proef je de sfeer van een oude kroeg in het centrum van Amsterdam.

Gusto - World of Pizza
Gusto - World of Pizza

Als je bij ons binnenstapt, zie je het direct: de authentieke houtoven achter in de zaak. Een uniek exemplaar, waarin stenen van de Vesuvius zijn verwerkt en waarin de pizzaiolo onze pizza’s bereidt. Volgens Napolitaans recept, met hart en ziel en heel veel Italiaanse passie en temperament.

Onze vrienden

In de loop der jaren heeft Maddox Casual Clothing een hoop vrienden gemaakt. Met onze vrienden hebben we niet alleen goed contact, we werken ook goed samen met elkaar.

Onze vrienden vindt u zeker niet alleen in het Stadshart van Amstelveen, u vindt ze ook in bijvoorbeeld Bovenkerk.

banner healthclub Different